30.8.2023

Transport and Logistics in the Whirlwind of Changes:

Това е темата на дискусионния панел на 11-ото издание на Логистичната Бизнес Конференция на тема SMART: GREEN AND SUSTAINABLE LOGISTICS, която ще се проведе на 10 октомври 2023 г в София Ивент Център.

Транспортът и логистиката във вихъра на промените. Звучи ли ви познато? Познато, може би, защото живеете всекидневно, взимайки решения за нови инвестиции било за разширяване на склада или направо за построяване на нов, било за въвеждане на автоматизация в него, било за изграждане на соларни панели, било за въвеждане на нови софтуерни платформи или пък направо за добавяне на изкуствен интелект за подобряване на процесите, прозрачността на веригите на доставки, въвеждане на зелени и ESG практики и т.н.

Мога да изброявам още много, но всичко това може да се обобщи с една дума – промени. При това необходими, бързи, наложителни, нестандартни.

Ето защо напълно логично и ние като организатори на 11-ата ЛОГИСТИЧНА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ избрахме точно това и за тема на дискусионния ни панел – Транспортът и логистиката във вихъра на промените – как, до каква степен, с какво темпо, на каква цена“ Искаме да дискутираме по темата – да, промени има (всъщност винаги е имало, сега просто се случват с по-бързи темпове), но и какво е подходящото темпо за тези промени, каква е цената, която и компании, и клиенти и всички потребители трябва да платят, как взимаме решения за тези промени… Темата ни е и философска, и същевременно може да бъде и много конкретна.

За да отговорят на въпросите ни и да споделят вижданията си по нея сме поканили министъра на транспорта и съобщенията Георги Гвоздейков и евродепутата с най-висок рейтинг Андрей Новаков, както и водещи спедитори и логистици – Мариета Григорова – Гебрюдер Вайс, Веселин Стоянов – Транспрес, Крум Дончев – CEVA Logistics, Огнян Дочев – Гопет Транс.

Няма да ви разказвам повече за THE LOGISTICS EVENT OF THE YEAR. За нас организаторите й – тя не е само лекции, дискусии, презентации, експо зона. Да, всичкото това ще го има, но по-важното, към което се стремим, е тя да е нещо като годишната среща на приятели и колеги, където да се видят, да поговорят по общите си теми, да се отпуснат, да научат нещо ново, да се запознаят с някой интересен човек, да преживеят нещо приятно… Затова просто ще ви поканя да се регистрирате за участие и да дойдете. Обещаваме, че ще е интересно и полезно.
Златен партньор на събитието е ДИСКОРДИА. Премиум партньор е FROTCOM, Зелен партньор – VOLVO TRUCKS. Основен партньор на събитието е ТРАНСПРЕС, партньори са също GOPET TRANS и ШЕНКЕР. Наградите са осигурени от DSV Road и Volkswagen Лекотоварни автомобили. Подкрепящ партньор на събитието е НСБС.
We expect you on October 10 in Sofia Event Center.