Обратно към Лектори

Тодор Кънчев

ФТС България

Тодор Кънчев е продуктов мениджър във ФТС България и отговаря за развитието на NaviTrans – решение за транспортни, спедиторски и логистични компании, както и за Microsoft Dynamics 365 Business Central – ERP система на Майкрософт за малки и средни предприятия. В компанията е от повече от 15 години, като преди това има опит във внедряването на други софтуерни продукти. И двете направления (Business Central и Navitrans) имат двуцифрен ръст, като е гордост за екипа, работещ за Транспортни и Логистични компании, че 3 от компаниите в ТОП 10 на индустрията ползват решения и услуги на ФТС.

Едно от най-голямемите удоволствия и предизвикателства за Тодор по врема на работа е изучаването на нововъведенията и тенденциите в продуктите на пазара, заедно с добавената стойност, която могат да допринесат за компаниите, с които работи.

Тодор Кънчев завършва висшето си образование като магистър в Икономическия университет във Варна. В професионалната си кариера натрупва знания в областта на проджект мениджмънта, има опит с внедрявания в компании от различни точки на света. Притежава сертификат PRINCE2 за управление на проекти, сертифициран е като специалист за работа с Microsoft Dynamics 365 Business Central.