Списание ЛОГИСТИКА организира през 2022

Десета юбилейна Логистична Бизнес Конференция

За 10 години Логистичната бизнес конференция се утвърди като важен международен форум, който събира мениджъри и експерти от всички индустрии. Бяхме достатъчно смели, за да ви съберем дори в двете пандемични години в София Ивент Център. Тази есен на 11 октомври отново ви каним да бъдем заедно на престижната бизнес среща, с право наричана ЛОГИСТИЧНОТО СЪБИТИЕ НА ГОДИНАТА.

Отново ще обменяме идеи, ще споделяме добри практики и ще покажем пътя на устойчивите решения.

За 2022 година избрахме темата:

Веригата на доставки: СМЕЛИТЕ РЕШЕНИЯ

Направихме го не само защото 10 е числото на безкрайния творчески потенциал на хората и на смелостта им да се доверяват на интуицията и опита си, а и защото сме убедени, че смелостта е енергията на иновативните решения за бъдещето. По традиция ще ви изненадаме с нови визионери и експерти по отделните процеси във веригите на доставки, които ще отговарят на въпросите на деня.

Акцентите, около които ще обединим лекциите и дискусиите, са:

Дискусия: Как стратегиите за устойчивост и свързаност се трансформират в бизнес перспективи?
Пренареждане: Риск, визия и решителни ходове във веригите на доставки
Зелена логистика: Електромобилност и интермодалност
• Next Generation Logistics: Бързи и свързани в глобалния свят
Refresh: Интелигентни технологии и автоматизация на процесите

Пред залата

Паралелно с конференцията се провежда и изложение

Логистичната Бизнес Конференция по традиция се съпътства и от специална Експо зона, в която фирми презентират свои продукти за транспорта и логистиката.

Нашата цел като организатори  е да дадем възможности на мениджъри и специалисти от всички браншове да научат от първо лице за успешни транспортно-логистични решения, които ще им позволят да създадат свои стратегии за преднина в новото днес и новото утре.

0
години
0
лектори
0
участници