13.9.2023

Спечелете знания, както и страхотни награди на Логистичната Бизнес Конференция 2023

Трима от участниците ще си тръгнат от залата с подаръци за бизнес или лична ползване, за развлечение и за кулинария, а друг късметлия ще може да се наслади за седмица на електрическото превъплъщение на един култов ван...

Ако се регистрирате до 15.9.2023 г., ще получите и 15% отстъпка от таксата за регистрация.

Наградите са осигурени от ДСВ Роуд и Volkswagen Лекотоварни автомобили.

На 10 октомври за десета поредна година ще съберем професионалистите в индустрията и жадните за нови знания и идеи лидери в София Ивент Център. В края на събитието ще разиграем томбола с имената на присъстващите в залата и петима от тях ще получат своите награди.

А наградите включват: лаптоп, саундбар и фритюрник с горещ въздух, осигурени благодарение на спонсорството на ДСВ Роуд, както и едноседмично ползване на електрически ван, предоставен от българския представител на VW Лекотоварни автомобили.

LENOVO IdeaPad 5 UltraSlim

Един от участниците в Логистичното събитие на годината ще си тръгне с лаптоп LENOVO IdeaPad 5 UltraSlim, осигурен от ДСВ Роуд. Моделът е с процесор Intel Core i3-1215U и представлява перфектно съчетание от висока производителност и модерен дизайн. Неговият процесор работи на честота 3 GHz (до 4.1GHz) и разполага 6 MB вградена кешпамет. Оперативната памет е 8 GB и е от типа DDR4 с честота 3200 MHz. Оборудван е с твърд диск тип SSD с обем 256 GB. Екранът му FHD TN AG с размер 14 инча и поддържа пълна висока разделителна способност (1920×1080 пиксела), управлявани от Intel UHD Graphics. Разполага с вградена камера с резолюция 720 пиксела и като комуникации може да използва Ethernet, WiFi и Bluetooth. Този лаптоп с 24 месеца гаранция има компактни размери и леко тегло (1,42 кг), които ви позволяват да го вземете със себе си навсякъде.

Soundbar Bose TV Speaker

Следващата награда е високоговорител Bose TV Speaker, също осигурен с подкрепата от ДСВ Роуд, който представлява лесно и компактно решение за по-добър телевизионен звук. Той е малък, но мощен и осигурява ясно, балансирано и естествено пространствено звучене, като подобрява диалога и представянето на басите. Поддържа Bluetooth връзка, така че можете да слушате каквото искате и когато пожелаете. Bose TV Speaker може да се свърже към телевизора чрез включения оптичен аудио кабел, а ако разполагате с HDMI кабел, чрез функцията ARC (Audio Return Channel) могат да се управляват всички свързани устройства.

Cosori Dual Blaze Smart Air Fryer

Фритюрникът с горещ въздух Cosori Dual Blaze, осигурен отново с подкрепата от ДСВ Роуд, предлага чудесен хрупкав вкус с използването на по-малко мазнина. Така можете да готвите бързо, лесно и здравословно с патентованата технология 360 ThermolQ за бърза циркулация на топлина от всички страни. Dual Blaze разполага с уникални горни и долни нагревателни елементи, както и с два сензора за по-прецизен контрол на температурата, което гарантира винаги перфектни резултати без нужда от разклащане или обръщане на храната. Уредът разполага с 12 предварително зададени програми за бърз избор на настройки за готвене, както и смарт функции за управление.

Седем дни с ID. Buzz Cargo

Българският представител на VW Лекотоварни автомобили ще предостави на един от участниците в конференцията възможността да използва цяла седмица товарния вариант на електрическия ID. Buzz. Първият, изцяло нов електрически ван, който въплъщава емблематичния дизайн на култовия предшественик T1, пренасяйки го в ерата на електрическата мобилност. Изцяло нова разработка, дигитализиран и изпреварващ времето си автомобил с множество асистиращи системи от последно поколение. Типичното V-образно оформление на предния капак, както и двуцветното лаково покритие прави препратка към модела предшественик. От друга страна, съвременните асистиращи системи, сред които адаптивен круиз контрол с елементи на автономно шофиране, както и електрическият двигател с мощност 150 кВт с неутрален въглероден отпечатък препращат модела в бъдещето на устойчивата електромобилност. Предлага се като пътнически вариант – ID. Buzz Pro и като товарен вариант – ID. Buzz Cargo.
Припомняме, че тази година темата на събитието е SMART, GREEN AND SUSTAINABLE TRANSPORT AND LOGISTICS. Лектори ще бъдат личности, разпознавани заради своя висок професионализъм и отличен бизнес нюх.

Ако се запишете до 15.9.2023 г. за участие в Логистичното събитие на годината, ще получите 15% отстъпка от таксата за регистрация.
Повече подробности за Логистичната бизнес конференция, организирана от сп. ЛОГИСТИКА и неговия издател Българска Транспортна Преса, можете да научите ТУК.

За включване като партньор на Логистичната Бизнес Конференция можете да се свържете с Илияна Балабанова на тел. 0888 220 261 или ѝ изпратите имейл.

Златен партньор на събитието е ДИСКОРДИА. Премиум партньор е FROTCOM, Зелен партньор – VOLVO TRUCKS. Основен партньор на събитието е ТРАНСПРЕС, партньори са също ГОПЕТ ТРАНС и ШЕНКЕР. Наградите са осигурени от ДСВ Роуд и Volkswagen Лекотоварни автомобили. Подкрепящ партньор на събитието е НСБС.

Очакваме ви на 10 октомври в София Ивент Център!