12.9.2023

Само 3 дни още за регистрация с 15% отстъпка за Логистичната Бизнес Конференция 2023

До старта на Логистичното събитие на годината на 10 октомври 2023 в София Ивент Център остават броени дни. Регистрирахте ли се вече?

Можете веднага да отидете на Регистрация и да запазите своето място в залата, защото на 15 септември изтича срокът на отстъпката от таксата за участие.

Убедени сме, че няма да изпуснете престижната бизнес среща, защото сме събрали силен отбор лектори за тазгодишната тема SMART, GREEN AND SUSTAINABLE TRANSPORT AND LOGISTICS, с дискусионен панел „Транспортът и логистиката във вихъра на промените“.
На 10 октомври в София Ивент Център ви очакват смели хора, успешни мениджъри, иновативни решения. Запознайте се с тях, научете от споделения им опит, задайте им въпросите, които ви вълнуват.

А можете да си тръгнете и с една от чудесните награди.

Не изпускайте възможността, която ви предоставяме: за 1 ден да научите много, да видите в експо зоната иновативни продукти и решения, да осъществите десетки нови контакти, да изживеете положителни емоции и да направите вдъхновени разговори на чашка кафе.

Златен партньор на събитието е ДИСКОРДИА. Премиум партньор е FROTCOM, Зелен партньор – VOLVO TRUCKS. Основен партньор на събитието е ТРАНСПРЕС, партньори са също ГОПЕТ ТРАНС и ШЕНКЕР. Наградите са осигурени от ДСВ Роуд и Volkswagen Лекотоварни автомобили. Подкрепящ партньор на събитието е НСБС.