20.9.2023

Срещнете се с партньорите на 11. Логистична Бизнес Конференция

Съпътстван от специална Експо зона, престижният форум по традиция привлича представители на водещи в бранша български и международни специалисти в логистиката и транспорта.

За да се срещнете на живо с интересни хора и фирми, елате на 10 октомври на Логистичното събитие на годината.
Ако още не сте се регистрирали, побързайте – направете го СЕГА!
Златен партньор на Логистичната Бизнес Конференция е най-голямата в България транспортно-логистична компания ДИСКОРДИА. Тя предоставя за всички гости на събитието и специално кафе. Те ще могат да се ободрят с изключително ароматното Spetema BIO от майсторски смесени сортове 100% био Арабика. И това не е случайно, защото DISCORDIA e зелена компания, която ръководи своя бизнес с грижа към природа и работи активно в посока намаляване на вредните емисии.
Премиум партньор е FROTCOM, който със своите телематични продукти за оптимизиране на маршрутите и намаляване разхода на гориво се грижи за околната среда, като спомага за намаляване на CO2 емисиите от товарните автомобили.
Неслучайно Зелен партньор на събитието е VOLVO TRUCKS, който със своята визия за преминаване към нулеви емисии се стреми към по-устойчива транспортна индустрия и към поемането на водеща роля в електрификацията.
Основен партньор е ТРАНСПРЕС, водеща българска транспортно-логистична компания и лидер в доставките на палетни пратки.
Партньор е също ГОПЕТ ТРАНС, който предоставя професионални и устойчиви решения за сухопътен, интермодален, морски и въздушен транспорт, като и скрадиране и логистика.
Друг партньор на събитието е ШЕНКЕР, който вече 30 години предлага и в България логистични и транспортни решения, обхващащи целия свят.
СТАД, още един партньор на Логистичната Бизнес Конференция тази година, инвестира в строителството и управлението на бизнес, търговски и логистични комплекси
В експо зоната може да видите също щандовете на добре познатите логистични специалисти Юнимастърс Лоджистикс, Бон Марин и Приорити Фрейт, които ще представят новите си услуги.
Интересни решения за склада и офиса ще откриете в зоните на Баркод Системи България, Глобус Комерс, Евромаркет Кари, Ивко Индустри, СТАМ, ФТС България и Хьорман България.
Представени там ще са също AS 24 – лидер в дистрибуцията на горива за товарни автомобили, Payhawk със своето интелигентно решение за контрол и управление на разходите, както и ZIGO, предлагащ ефективен контрол и оптимизация на управлението на транспортните ресурси.
Наградите са осигурени от ДСВ Роуд – подразделение на транспортно-логистичния гигант DSV A/S в България, както и от Volkswagen Лекотоварни автомобили, чиито автомобили предлагат гарантираното качество, надеждност, икономичност и сигурност.
Подкрепящ партньор на събитието е НСБС – Националното сдружение на българските спедитори, което представлява интересите на транспортно-спедиторския и логистичен бранш.
Вижте също информация за лекторите на Логистичното събитие на годината.
Регистрация за участие в ЛОГИСТИЧНАТА БИЗНЕС КОНФЕРЕНЦИЯ на тема SMART, GREEN AND SUSTAINABLE TRANSPORT & LOGISTICS на 10 октомври в София Ивент Център можете да направите ТУК.